2013-02-15 09:56:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - ma csalódnia kell emberekben

Napi horoszkóp február 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A legtöbb problémájának az az oka, hogy hajlamos összekeverni az álmait a valósággal. Igaz, a valóság a reményeiben, vágyaiban gyökerezik, de ahhoz stabil alap, jó föld, azaz kitartás kell, hogy meg is valósuljon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Sok nehézséggel kell szembenéznie a mai napon, a hivatalos ügyek intézése a szokásosnál is bajosabb lehet. Valahogy ma semmi nem úgy megy, mint szeretné. Kivéve, ha randizni megy. Az nagyon jól sikerülhet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Már elege van abból, hogy a rengeteg jó ötletéből semmit nem tud megvalósítani. Ellenben mások megteszik ezt ön helyett. Ma végre itt az alkalom, hogy valamit végre ön is letegyen az asztalra. Amire mindig büszke lesz.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma annyi kudarc után végre valamilyen sikerélményben lehet része. Ettől lendületet kap, és újra szárnyalni érzi önmagát. Nem ismer lehetetlent, és ez talán egyetlen dologban meggondolatlanságra sarkallja. Méghozzá szerelmi téren.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy nagyon elszánt ellenség szállhat ma ringbe ön ellen. Ne ijedjen meg mégsem a fogaitól: az csupán protézis, hiába csattogtatja olyan bőszen. Ezért nem is érdemes túl keményen küzdenie ellene. Félkézzel is simán legyőzi őt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Sajnos ma csalódnia kell bizonyos emberekben, hiába remélt támogatást tőlük. Rá kell jönnie, hogy gyengébbek, mint azt hitte, remélte. Még az is lehet, hogy éppen ők számítanának az ön támogatására. Tegye meg, mait tud.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Tele van energiával, de ez nem ok arra, hogy minden teendőt továbbra is magára vállaljon. Ha folyton csak a kötelességét teljesíti, akkor aligha marad ideje az igazi alkotásra. Márpedig ha addig él is, valamit véghez kell vinnie!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy rossz hír billentheti ki az egyensúlyából. Nem kell azonban annyira a szívére vennie a dolgot: a támadás nem személy szerint ön ellen irányult. Szedje össze a maradék erejét, és fordítsa meg a dolgokat! Ön képes rá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma nem megy önnek a munka. Folyton ábrándozik, máson jár az esze. Ez már a kollégáinak is feltűnik, de talán még a főnökének is. Legalább a legfontosabbakat végezze el. És ne telefonálgasson túl sokat! Inkább menjen randevúra!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne legyen igazságtalan a partnerével! Nem akar rosszat önnek, csak éppen más elképzelései vannak bizonyos dolgokról. Azért ne legyen vele túl ellenséges, mert akár a szakításig is feszítheti a húrt. Ez pedig önnek fájna jobban.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nem könnyű ma dolgoznia: a zavaró körülmények túlságosan megszaporodhatnak, folyton kibillentik a nyugodt munkamenetből. Bizonyos hibákat orvosolnia kell, csak akkor tud valóban hatékonyan tovább dolgozni. Ha nem megy, hívjon szakértőt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Meg kellene húznia a határt a takarékosság és a szűkmarkúság között. Egyre nyilvánvalóbban árulja el magát a barátai előtt: ez pedig visszatetszést kelt. Legyen nagyvonalú! Bármily ellentmondásosnak tűnik is, így kevesebbet veszít.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: